Alinea
Praktijk voor coaching

Wat ‘Jan de wind’ en ‘Live is a practice’ met elkaar te maken hebben.

Wat ‘Jan de wind’ en ‘Live is a practice’ met elkaar te maken hebben.
Ik zit op de camping, mijmerend over de yin-yoga van volgende week, en ietwat gefrustreerd dat het zo waait. En bedenk me;
Soms moet je je overgeven en laten meevoeren door de wind. Zonder te weten waar je dan zult stranden. En als de wind even gaat liggen en jij even mag landen, dan kijk je achter je en zie je waar je vandaan gekomen bent.
En wellicht besef je op dat moment dat je je anders voelt, misschien wel iets lichter of ruimer. En je glimlacht, die Jan de wind heeft zo hard geblazen, hij heeft ook een beetje van de ballast die jouw niet meer diende weggeblazen….
Metaal element – herfst – wind – loslaten
Die wind, ik probeer me over te geven, het lukt een beetje. En ik besef me dat ik ook hierin iets meer ruimte krijg. Een klein beetje ruimte voor acceptatie.
Die Jan de wind, hij komt en hij gaat.

Deel dit artikel met anderen