Alinea
Praktijk voor coaching

Over mij

Tja en dan is het wel fijn om te weten wie ik ben, tenminste dat vind ik zelf wel prettig om iets te weten van iemand  voordat ik zou besluiten om naar deze persoon toe te gaan; door te lezen hoe iemand zichzelf beschrijft, hoe hij of zij op dit pad is terechtgekomen, dat geeft me een eerste gevoel of het zou kunnen passen, een soort van eerste kennismaking. Dus daar gaan we dan. 

Mijn naam is Aline, geboren en opgegroeid in Nieuwleusen. Getrouwd met mijn lieve Erik en moeder van 3 fantastische kinderen. Een gezin waar ik super trots op ben en waar ik me veilig voel. Dat is niet altijd vanzelf gegaan. Niets menselijks is ons vreemd. We komen onszelf ook wel eens tegen op een minder prettige plek in ons leven. Of je bent jezelf kwijt,  wat heel onveilig en verwarrend kan voelen. Het heeft mij veel geleerd. En Nu kan ik wel zeggen dat ik blij ben dat ik ook deze kant van het leven ontdekt heb. Het heeft me de brandstof gegeven om op zoek te gaan.

In de volksmond noemen we het Burn-out, maar misschien kan je het ook wel het negeren van weggestopte pijn noemen, of het Niet volgen van je diepe verlangens. Diep van binnen weet je dat er iets is, dat het niet helemaal goed met je gaat. Je lichaam heeft het je allang verteld, maar je hoofd verzint allerlei redenen om maar gewoon door te gaan met waar je mee bezig bent. Er is geen tijd en ruimte voor Jou. Heb jij geleerd om jezelf lief te hebben, jezelf te geven waar jij behoefte aan hebt? Misschien wel het allermoeilijkste in het leven, jezelf lief hebben. Ik zeg wel eens dat we beter voor onze auto zorgen dan voor onsZelf. 

Niets menselijks is ons vreemd

Hoe zou het zijn als we allemaal tevreden zijn met onsZelf ? Als we onsZelf lief hebben? En dan bedoel ik niet een narcistische of egocentrische liefde, maar liefde voelen voor jeZelf?  Ik schrijf Zelf met een hoofdletter, want wie is dat Zelf? Ik laat deze vraag open, je mag er voor jezelf een gevoel of gedachte bij vinden. 

We zijn onderweg, allemaal, of we ons er nu wel of niet bewust van zijn. 

“Niets menselijks is ons vreemd” 

Als het oké voelt en je wil wel eens kennis maken, omdat je op zoek bent naar je Zelf, ben je heel welkom. 

Voelt het niet oké, negeer dat gevoel dan niet en zoek verder, er is echt wel iemand die wel oké voor je voelt. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Liefs Aline